zorgverzekering

Zorgverzekering

Keuze tussen restitutie- en naturapolis

Uw zorgverzekering bestaat uit de wettelijk verplichte basisverzekering die u kunt uitbreiden met een aanvullende verzekering en tandartsverzekering.

Basisverzekering: keuze tussen restitutie- en naturapolis

U neemt graag uw eigen beslissingen? Oók als het gaat om uw gezondheid en die van uw eventuele gezinsleden. Met een restitutieverzekering krijgt u een vaste vergoeding en staat het u vrij om naar een zorgverlener van uw keuze te gaan. U heeft dus altijd de optimale vrijheid.

Het overgrote deel van alle nota’s wordt rechtstreeks aan zorgverleners betaald. Daar merkt u als verzekerde helemaal niets van. Mocht u toch een nota thuis krijgen van een zorgverlener, dan kunt u deze naar ons doorsturen met het verzoek tot rechtstreekse betaling.

Met een naturaverzekering kiest u voor zorg bij gecontracteerde zorgverleners. Voor de ZorgVoordeelPolis in natura hebben wij contracten gesloten met een groot aantal zorgverleners. Deze zorgverleners zijn ook op kwaliteit geselecteerd. Wilt u weten of het ziekenhuis of andere zorgverlener van uw keuze gecontracteerd is, neem dan contact met ons op.

financieelcomfort_banner-300x200px-2