010 511 09 96 | 0182 820 990 | info@financieelcomfort.nl
bclose

Over Financieel Comfort

Begonnen als onafhankelijk advieskantoor voor in hypotheken geïnteresseerde consumenten is Financieel Comfort in enkele jaren tijd uitgegroeid tot een full service kantoor voor prijsbewuste woningbezitters en aspirant kopers waar men meer kan halen dan alleen maar scherpe hypotheekcondities.

Via de website kunnen consumenten niet alleen in contact komen met twee erkende hypotheekadviseurs maar ook met erkende taxateurs (snel en voordelig) en de goedkoopste notarissen. Daarnaast is de website doorontwikkeld en kent men nu een aantal extra’s waaronder de module online verzekeren! Hier kunnen consumenten hun bestaande verzekeringen/offertes vergelijken en desgewenst goedkoper afsluiten. Uiteraard staat Financieel Comfort haar klanten, indien gewenst, bij.

Naast de uitgebreide website houdt Financieel Comfort kantoor in Berkel en Rodenrijs en Schoonhoven. Na tien jaar lang een winkel te hebben gehad in het winkelcentrum van Berkel en Rodenrijs hebben wij in 2009 gekozen voor een tweede vestiging om klanten in midden Nederland nog makkelijker en flexibeler van dienst te kunnen zijn.

member-image

Martijn Snoeck

Vestiging Schoonhoven
member-image

George Eernisse

Vestiging Berkel en Rodenrijs

member-image

Mariëlle van Dam

Vestiging Schoonhoven

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Neem contact met ons op